Video Aspect Ratio: 4:1

Sponsor ons

Jouw donatie maakt groot verschil!

Steun Vrienden van de Aarde

Het inspireren van tienduizenden mensen vraagt om flinke investeringen.
Jouw gulle gift helpt onze gezamenlijke dromen te verwezenlijken! 

Draag bij aan onze campagnes, onze podcasts, onze webinars, challenges en  inspiratieweekends. 

100% van jouw donatie wordt gebruikt voor onze droom

💚 Dankjewel 😍🙏

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Dagelijks inspiratie

Dagelijkse tips en inspiratie voor een duurzame levensstijl zijn de basis van Vrienden van de Aarde. Dat doen we naast op deze website, heel veel op sociale media (Facebook, Instagram en Linkedin). Reclame is daar een essentieel onderdeel van. 
Lees meer


Podcast en webinar

Met onze podcast creëren we inspiratie met diepgang. 10 keer per jaar, met indrukwekkende inzichten en altijd motiverend.  Onze webinars zijn dé manier om alles uit je leven te halen op het gebied van een duurzame levensstijl. Heilzaam voor jou én voor de natuur, en zonder dat je van alles hoeft om te gooien! 
Lees meer

Inspiratieweekend

Op het prachtige en zeer duurzame landgoed Zonheuvel in Doorn, organiseren we 1 keer per jaar een inspiratieweekend. Ervaringsgericht, een bijzondere ontdekkingsreis. Het proces dat je daarbij doorloopt ondersteunt je om heldere en bewuste keuzes te kunnen maken.
Lees meer

ANBI Status

De aanvraag van onze ANBI status is lopende. 
Tot die tijd kunnen we op verschillende manieren uw donatie verwerken voor uw administratie, bijvoorbeeld middels een factuur.

Hoe werken wij

Met jouw steun organiseren wij verschillende acties en projecten. Dat doen we met een team van gemotiveerde en deskundige mensen. Wij zijn allen bijzonder gecommitteerd om Nederland een veel duurzamer land te maken. We hebben één betaalde kracht die de organisatie doet, de opzet van website en sociale media. 

We hebben een gemotiveerd bestuur van 4 leden, die zich inzetten voor de strategie, doelstellingen, het netwerk en de keuzes die we maken. Daarnaast werken we met veel vrijwilligers die zorgen voor content, goede voobeelden en het beantwoorden van vragen. 


Wij leven zelf 100% onze missie
en geven heel graag in alles zo veel mogelijk het goede voorbeeld. Met duurzaam eten, consumeren, reizen, en nog veel meer. Dat doen we graag, daar praten we graag over en genieten ervan als anderen dit overnemen en omarmen.

Met liefde voor de aarde 💚😍.


Dagelijks inspireren we mensen.

Dat gaat volgens onze visie, dat mensenpas daadwerkelijk geïnspireerd raken, als zij de juiste informatie hebben (en erkennen dat dat klapt), en vervolgens op een positieve, herkenbare en laagdrempelige manier alternatieven krijgen aangeboden. Dat doen we op onze website (met blogs en levensgebieden) en dagelijks op Facebook, Instagram en LinkedIn met gedetailleerde aansprekende tips. 

Podcasts met diepgang

Met onze podcast creëren we inspiratie met diepgang. De podcasts hebben een krachtig format: we starten met een aanleiding (vaak een feit over de staat van de aarde, zonder te veel zwaarte maar wel feitelijk). Daarna introduceren we een gast, die autoriteit is op dit gebied. We praten met hem of haar over de rol die ze daarin spelen. We sluiten af met tips, een challenge en een uitnodiging. En altijd: positief en respectvol!  

Activerende webinars

Onze webinars zijn dé manier om alles uit je leven te halen op het gebied van een duurzame levensstijl. Heilzaam voor jou én voor de natuur, en zonder dat je van alles hoeft om te gooien! John Schrederhof en George Ongkiehong faciliteren dit webinar, dat 2 uur duurt en mensen enthousiast en geactiveerd aanzet tot een duurzame stap in hun leven. 

Inspiratieweekend

Op het prachtige en zeer duurzame landgoed Zonheuvel in Doorn, organiseren we 1 keer per jaar een inspiratieweekend. Maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met de belangrijkste principes die van invloed zijn op jouw leven en hoe je ze kunt gebruiken om je leven te verrijken.. Leer keuzes maken die heilzaam zijn voor jouzelf, jouw omgeving én de natuur. John Schrederhof, Alies Zijlstra en George Ongkiehong faciliteren dit bijzondere weekend.

Tijdens het programma doorloop je een indrukwekkende ontdekkingsreis waarbij je stap voor stap word uitgenodigd om te reflecteren op jouw levenssituaties. Het proces dat je daarbij doorloopt ondersteunt je om heldere en bewuste keuzes te kunnen maken, en stelt je in staat te ontdekken hoe je echt álles uit het leven kunt halen 💚.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met George Ongkiehong!
george.ongkiehong@vriendenvandeaarde.nl